Over ons

 

over-ons-historieOnze historie
Henk van den Bosch heeft in november 1988 het bedrijf van de heer Korrel overgenomen en Van den Bosch Mechanisatie opgericht. De heer Korrel was dealer van Fiat, UTB en Deutz Fahr. Destijds waren er 4 personeelsleden werkzaam.
Bij explosie op 12 april 1995 werd het pand compleet ontzet en moest gesloopt worden. Op de oude plaats werd een nieuw pand gebouwd wat nu onze huidige werkplaats is.
Het bedrijf is uitgegroeid tot een werkplaats met ca 10 personeelsleden. Verder is er een trekkerkeuringsstation bijgekomen.

Nu is Van den Bosch Mechanisatie dealer van Deutz-Fahr en Case IH tractoren, Vicon hooibouwmachines, BvL – Van Lengerich uitkuilmachines/voermengwagens, Goweil baalverwerkingsmachines en Vandaele houtversnipperaars.
Verder vertegenwoordigen wij Veenhuis kipwagens, Roelama tanken, Schuitemaker machines en opraapwagens ,Slootsmid bemesters en mesttanken. Ook op het gebied van grondverzet zijn wij thuis met dealerschappen van Takeuchi minikranen en minishovels van Sauerburger.

Door het volgen van cursussen wordt het opleidingsniveau van het personeel op peil gehouden. Om maximale service te kunnen verlenen beschikt Van den Bosch Mechanisatie over twee goed ingerichte servicebussen.

Met ingang van januari 2008 heeft de heer Van den Bosch de commerciële activiteiten overgedragen aan de heren Dirk Brouwer en Wouter Baltus, waarmee de service van de geleverde producten ook voor de toekomst gewaarborgd is.